Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om AIF Barrikaden Senior Herrar

Följ

Senior Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
AIF Barrikaden
Fotboll
Senior Herrar

Match

AIF Barrikaden

4 - 2
Malmö IP
5 april 2008
13:00

Palestinska

Referat

Referat: AIF Barrikaden - Palestinska

Så äntligen en match utan en vind som förstör alla förutsättningar för bra spel. Ett för dagen disciplinerat Palestinska stod för motståndet sedan vår ursprungligt tilltänkta motståndare Heleneholm hoppat av med kort varsel (hade inga spelare sade man men ryktet säger att man spelade igår)

Precis som förra veckan i Borlunda började vi mycket bra och de första 10 minuterna var Palestinska nästan inte över mitten en enda gång. Vi fick också tidig utdelning genom Tommy i 10:e och David i 16:e min.

Sedan de fått ett slumpmål i 26:e min växte kammen lite på dem (de verkade spela med väldigt dåligt självförtroende i början) och resten av halvleken var ganska jämn.

Efter 10 min av 2:a halvlek kvitterade de på en straff och eftersom spelet även nu var rätt jämnt så började den vinst som känts kassaskåpssäker i början att kännas väldigt osäker men bara 4 min efter deras kvittering gjorde Kristoffer ett kliniskt avslut genom en perfekt avvägd lobb över den utrusande målvakten. Den mycket fina passningen som friställde honom kom från Daniel Sosa. När vi sedan 5 min senare gjorde ytterligare ett mål genom Tommy så var saken klar och mot slutet tog vi över spelmässigt igen och resultatet spelar väl matchbilden ganska bra.

På det hela taget en väl genomförd match även om vi fortfarande har en tendens att "fastna" på en kant i vårt spel. I 1:a halvlek den vänstra och i 2:a den högra.

Tommy gjorde alltså för 2:a matchen i rad 2 mål och lär väl på det minst ha fördubblat sitt målskytte i Barrikaden.

Vi började matchen med 4-5-1 varav Tommy dock var väldigt offensiv i sin mittfältsposition. Efter deras kvittering gick vi över till 4-4-2 och gjorde Tommy till en mer renodlad anfallare.

Startuppställning: Rafael - André, Hampus, Martin, Kwame - Kristoffer, Henrik Ni, Fredrik S, Daniel S - Tommy - David

Avbytare var Albin, Andreas N och Johan G
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
Albin Hansson 1 0 0 0 0 0
Johan Grönlund Utespelare 1 0 0 0 0 0
Kwame Sakwanda 1 0 0 0 0 0
Martin Nilsson 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
Rafael Ortega 1 0 0 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng